Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

20190309-CU-Campagneaftrap-20-groepsfoto.jpgdonderdag 14 maart 2019 20:14

Op 20 maart mogen we weer naar de stemlokalen om onze vertegenwoordigers te kiezen in de Provinciale Staten en de Waterschappen. Een groot voorrecht, in Nederland doen we dat in alle vrijheid en er is een ruime keuze in partijen en kandidaten.

Mogelijk bezoek je hier de website van de ChristenUnie omdat je bij het invullen van een Kieskompas of Kieswijzer terecht kwam bij onze partij. Niet vreemd, want we hebben redelijke en goed onderbouwde standpunten waar veel mensen zich in herkennen. Kijk maar op het programma in hoofdlijnen op deze pagina. 
Die standpunten worden naar voren gebracht door lokale politici, die de situatie in Drenthe en de Drentenaren goed kennen. Daarbij hebben ze korte lijnen naar de vertegenwoordigers in Den Haag. De mensen in de kazerne, de medewerkers van de gevangenis in Veenhuizen, onze landbouwers, ze kunnen erover meepraten hoe goed dat werkt.
We maakten 4 jaar deel uit van het college, daar maakte gedeputeerde Tjisse Stelpstra zich hard voor bijvoorbeeld een goede regeling voor schade door gaswinning ook in Drenthe.  
Een stem op de ChristenUnie is een stem op een partij die staat voor een waardevol Drenthe.  Graag willen Tjisse, Bernadette, Roy, Harm Henk en Gert ook de komende periode bijdragen aan een goed bestuur van Drenthe: STEM ZE ERIN!

« Terug

Reacties op 'Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.